top of page
smart dom

Планиране

Процеса започва с оглед на обекта и продължава с изготвяне на електро проект, ако е нужен такъв.

Можем да работим съвместно с вашия дизайнер, за да изберем от множеството материали и декоративни елементи с неповторим италиански дизайн от Bitcino и Legrand.

 

След това ние се свързваме с вас с изготвена оферта и обсъждаме всички срокове и авансово заплащане.

Инсталиране

Инсталираме вашето смарт оборудване в удобно за вас време и го настройваме по вашите изисквания.

 

Тестваме всички компоненти и обучаваме клиента как да работи със смарт системата.

Отопление

Автоматизираното отопление и охлаждане могат да намалят значително разхода ви на енергия, ако са с правилната настройка. 

Можете да контролирате температурата в различни стаи и зони, чрез термостат или дистанционно от вашето приложение.

Сигурност

Сигурността е много важна част от един дом, а със системите на Legrand тя никога не е била по-лесна. Можете да интегрирате 24/7 видео наблюдение и да имате достъп до него по всяко време от мобилния си телефон. Можете да виждате кой звъни на звънеца ви, да контролирате отключването и заключването на вратата си от разстояние, защита от наводнение и пожар и други.

Щори и пердета

Чрез поставянето на умни ключове за управление на щори или моторизирани корнизи ще можете да контролирате кога да са отворени или затворени вашите щори, например ако им прогноза за буря, може щорите ви автоматично да се спуснат за да предпазят домът ви. 

Осветление

Автоматизирането на осветлението доставя допълнителен комфорт и удоволствие, докато пести енергия. То е най-често автоматизираното звено в един модерен дом. Можете да управлявате и димирате осветлението си, както през ключовете в дома ви, така и през вашия телефон или гласов асистент.

bottom of page