top of page
смарт дом сигурност

Сигурност

Сигурността е много важна част от един смарт дом, а със системите на Legrand тя никога не е била по-лесна. Можете да интегрирате 24/7 видео наблюдение и да имате достъп до него по всяко време от мобилния си телефон. Можете да виждате кой звъни на звънеца ви, да контролирате отключването и заключването на вратата си от разстояние, да имате защита от наводнение и други.

Умните домове използват висока технология, за да направят живота Ви по-лесен и удобен. Те могат също така да подобрят безопасността и сигурността на Вашия дом. Ето няколко начина, по които умните домове могат да помогнат:

 

Контрол на достъпа:

Чрез сигнал от видеодомофона може да се задейства отваряне на врата или порта. 

 

Системи против наводнение:

Системата за защита срещу водни течове представлява сигурен начин за предпазване от наводнение. Чрез нея автоматично се прекъсва подаването на вода и звуков сигнал известява при първите признаци на теч. Системата против наводнение се състои от сферичен кран с електрически изпълнителен механизъм и чувствителен сензор, който автоматично реагира на вода.

Дистанционно наблюдение:

Smart home устройствата за домашна сигурност Ви позволяват да наблюдавате дома си отвсякъде и по всяко време.

 

Автоматизация:

Умните домове могат да автоматизират задачи като включване и изключване на осветлението, дистанционно отваряне и затваряне на гаражни врати и регулиране на температурата. Това може да създаде илюзията, че някой е у дома, дори когато Вие сте далеч, възпирайки потенциални крадци.

 

Сигнали и известия:

Смарт устройствата за домашна сигурност могат да изпращат предупреждения и известия до телефона Ви, когато нещо не е наред. Например, ако някой се опита да проникне, като отвори гаража ви, ще получите незабавно предупреждение и дори можете дистанционно да затворите гаража.

 

Интегриране:

Устройствата за смарт домашна сигурност могат да бъдат интегрирани с други интелигентни домашни устройства, като камери и светлини, за да осигурят по-всеобхватна система за сигурност.

bottom of page